OM OSS

ingrid-barn

Jag heter Ingrid von Celsing och jag startade mitt företag IvC till er tjänst våren 2006. Dessförinnan arbetade jag inom svenskt näringsliv som chefsekreterare i mer än 25 år. Dessutom har jag arbetat som värdinna på mässor, konferenser och andra events. Jag har uppfostrat fyra välartade och framgångsrika, numera utflugna barn. Jag är intresserad av människor och har läst psykologi. Har levt ett rikt socialt och omväxlande liv och är som person bl a representativ, positiv, noggrann, drivande och stresstålig.

IvC till er tjänst är ett litet privat företag som sätter kunden i fokus och alltid tar kundens önskemål i första hand. Sedan starten 2006 har jag och mina anställda framgångsrikt arbetat med att förgylla tillvaron för våra kunder. Vi arbetar med flexibla lösningar och nära kunden. Har högt ställda krav på det arbete som utförs och har arbetsglädje som ledstjärna.

Vi arbetar dels med att på olika sätt hjälpa den äldre generationen, SENIORER, med de delar i vardagen som gör livet enklare och roligare – vi kallar det livskvalitet – sätter guldkant på tillvaron.

Dessutom tar vi uppdrag att ta hand om BARN på olika vis. Dels veckovis återkommande uppdrag såsom hämtning på dagis/skola men även engångsuppdrag, t ex barnpassning för en kväll.

Under ÖVRIGT kan ni kort läsa vad vi förutom ovanstående kan stå till tjänst med.

Vi handplockar våra anställda och fokuserar på egenskaper som social kompetens och empati förutom erfarenhet, kunskap, engagemang och personlig mognad. Vi jobbar ständigt med att alla uppdrag måste fungera på bästa möjliga sätt. Personkemin mellan kunden och den anställde måste fungera. Vi värdesätter en aktiv kontakt så att uppdraget fungerar för båda parterna på allra bästa sätt. Alla anställda har avtal med oss och har skrivit under sekretessavtal.

IvC till er tjänst har f-skattsedel och sedvanliga försäkringar. Företaget har tilldelats AA Högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingsystem avseende åren 2010 – 2014.

Ta gärna kontakt via hemsidan, per telefon eller via mail, se KONTAKT.

Vi gör gärna ett kostnadsfritt hembesök där vi mer kan beskriva hur vi jobbar och gå igenom era önskamål.  Priset är marknadsmässigt och beror bl a på uppdragets omfattning och tillgänglighet. Läs även gärna våra REFERENSER.